Bra att veta

Butiken

Söderberg & Haak har ett sortiment med profilerade produkter.

Kunduppgifter och köp

Första gången du handlar i butiken ska du först beställa dina varor samt skapa din inloggning.
När det är klart går du vidare till kassan. Fyll i alla kunduppgifter och skapa ett eget valt lösenord och gå sedan vidare för att bekräfta ditt köp. Kunduppgifterna behöver du bara fylla i vid första köptillfället, därefter ligger det alltid kvar. Efter avslutat köp får du automatiskt en köpbekräftelse och kort därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad New Wave Profile där du kan se vilka varor som går iväg eller eventuellt är restade. På denna orderbekräftelse finns även ett kundnummer som är unikt endast hos Felestad New Wave Profile, detta skall alltid uppges vid alla beställningar och kontakt med Felestad New Wave Profile, för snabbare hantering.

Leverans

Direktleverans med Postens DPD Företagspaket (18.00) eller brev.
Order som inkommer före kl 11.00 skickas samma dag.
Önskas expressleverans vänligen kontakta Felestad New Wave Profile på telefon 046-71 26 40.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss.
För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig.
Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 150kr exkl moms.

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Skrymmande gods beräknas på 280kg/m3, då volymvikten överskrider den faktiska vikten kommer vi justera fraktkostnaden efter att vi säkerställt med godkännande av beställaren.

Se komplett frakt-prislista här.

Reklamation

Felestad New Wave Profile har i avtal med Söderberg & Haak uppdrag att hantera deras webbshop och åt Söderberg & Haak leverera de av Söderberg & Haak bestämda, beställda, logotypförädlade och köpta artiklar till deras, av Söderberg & Haak godkända, webbshopskunder. Detta innebär bl a att beställningar i webbshoppen inte regleras enlig konsumentköplagen med ånger- och returrätt på ej defekta varor.

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad, enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.
För att underlätta vilka produkter detta gäller står angivet vid varje sådan artikel:
OBS! Detta plagg är en beställningsvara - ingen returrätt - ingen bytesrätt!

Vi har också lagt in storlekstabeller vid varje modell för att varje beställare ska kunna stämma av att korrekt storlek beställs.

Exempel på hur storleksstabell kan se ut:

Betalning mot faktura

Faktura från Felestad New Wave Profile kommer alltid via e-mail.
Det är därför viktigt att alla uppgifter är noga ifyllda.